Activiteiten

Koffie/thee drinken

Er is gelegenheid om koffie of thee te drinken op ons terras. Een rondje aan het fietsen? Maak een stop bij de pluktuin. Ook als u geen bloemen nodig heeft, een bakje verse koffie of thee is zo gezet.

  • Koffie/thee  € 2,-
  • Muntwater € 1,-(indien voorradig)
  • Aanmaak € 0,50
  • Appelcake € 2,-

Voor de kinderen is er naast het terras een leuke zandbak en speelgoed. Bij warm weer zetten we een klein zwembadje voor de kleintjes neer. Alleen te gebruiken onder toezicht van ouders/begeleiders, op eigen risico.

Kinderfeestje

Kinderfeestjes € 7,50 per persoon. De kinderen mogen zelf hun boeketje plukken, een bloemenvaasje versieren, krijgen drinken en mogen vrij spelen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kinderfeest
Bloemenboter

In onze pluktuin hebben we ook eetbare bloemen. Het is mogelijk om hier onder begeleiding een bloemenboter van te maken. Van tevoren reserveren.

Kruidenboter

In onze pluktuin hebben we ook kruiden. Het is mogeljjk om zelfgemaakte kruidenboter onder begeleiding te maken. Van tevoren reserveren.

Kruidenthee

Ook is het mogelijk om uw eigen kruidenthee te maken en te drinken.

Droogbloemen

In onze pluktuin zijn ook droogbloemen. Het is mogelijk om een droogbloemenboeket samenstellen al naar gelang het aanbod binnen het plukseizoen.

Meer foto’s van onze droogbloemen kunt u vinden in de fotogalerij. 

Contact opnemen via Whatsapp
Scan de code